Fakta om loreen 

Namn: Lorine "Loreen" Talhaoui

Ålder: 28

Uppväxt & bor nu: Loreen föddes i Stockholm men sedan så flyttade dom till Västerås och är alltså uppvuxen där. År 2006 flyttade hon tillbaka till Stockholm och bor nu där.

Familj: Består av 5 helsyskon alltså 6 med Loreen, 1 halvsyrra och 1 halv brorsa, sen hennes mamma och pappa, så dom är alltså 10 st sammanlagt i familjen.

Intressen: Förutom musiken som är Loreens största intresse, så är film och tv ett stort intresse, hon säger i en intervju att hon gillar rörlig bild.

Favoriträtt: Loreens favoriträtt är Vindaloo som är en Indisk rätt.

Musik: En oväntad sak som Loreen är att hon tycker om att sjung opera. Loreen tycker också om alla Disney låtar + att hon kan alla låtar! Favorit disney låten är Skönheten och odjuret. Ni kan lyssna på låten HÄR!

Skivbolag: Warner Music och Mr Radar

Tidigare: Tävlade hon i TV 4:s "Idol" 2004 och slutade på fjärde plats. Sedan år 2005 släppte hon singeln "The snake" tillsammans med Rob'n'Raz. År 2011 Deltog hon i Melodifestivalen med låten "My heart is refusing me" som tog sig till andra chansen men sedan åkte ut.

Aktuell: Loreen jobbar just nu med sitt andra album inne i studion, som enligt Loreen själv ska släppas någon gång i början av år 2014. 

 

Lite länkar:

 
Bloggens Facebook fan sida - KLICKA HÄR

Loreens officiella Facebook grupp - KLICKA HÄR

Loreens officiella hemsida - KLICKA HÄR

Loreen Twitter - KLICKA HÄR

Loreen Spotify - KLICKA HÄR

Loreen Itunes -
Sober: KLICKA HÄR
My heart is refusing me: KLICKA HÄR
Euphoria: KLICKA HÄR

En intervju med Loreen från förra året angående resturanger/cafeer/barer osv. 

Vart går du när du går ut?
– Bästa placet alltså... East är nice.Scandic Malmen är också jättebra. OchMosebacke, jag gillar när det är trashigt.

– Men jag är ute och käkar mycket mer än jag är ute och dansar, jag är en riktig gourmand. För mig går dansa och alkohol inte ihop. Jag kan ta ett glas vin när jag är ute och äter, men när jag dansar är jag nykter.

Var äter du helst middag?
– Det finns inget ställe i hela stan som jag inte har varit på. Noodle house är en favorit, deras anksallad med nudlar är fantastisk. Och jag är en sucker för indisk mat, jag älskar Palak gosht, som är en spenatgryta. Jag brukar gå till det lilla mobbade stället som ligger nära Shanti. Den eritreanska restaurangen Gojo Fasika gillar jag också, där brukar jag äta en hel blandtallrik själv.

Favoritbar?
– Ljunggren är nice. Men jag är mer en kafémänniska. Om en dag inte har innehållit ett kafébesök är den ofullständig.

Var fikar du helst?
– Il caffè vid Nytorget är jävligt mysigt. Och Vurma i Hornstull. Nyligen upptäckte jag ett ställe som heter Le Chocolat som ligger vid Östermalmstorg. Där beställer jag en skållande het cappucino, en lakritskola med salt på och någon helt fantastisk chokladkaka som kostar hur mycket som helst.

Det låter som att du spenderar mycket pengar på mat och fika?
– Jag är en riktig livsnjutare, att leva på nudlar funkar inte för mig. Jag kan fan dö imorgon, då kommer jag ångra att jag inte tog den där steken.

 

Här har ni 4 låtar av Loreen:

 
Loreen - My Heart Is Refusing Me
 
Loreen - Sober
 
Loreen - She's the one
Loreen - Euphoria

Lita inte på att all fakta stämmer, har hittat faktan i lite olika intervjuer med Loreen! PUSS ♥
Källor: HÄRHÄRHÄRHÄR!
Trackback
RSS 2.0