Tävling hos Loreen Talahoui Fanblogg - Stängs kl 00:00 inatt!

Ni har nu fram till kl 00:00 inatt på er att skicka in erat bidrag till tävlingen! Klockan prick tolv så stängs tävlingen! Ni hittar instruktioner här nedanför.


Nu har ni chansen att vinna 252 stycken klistermärken med fina Loreen på! 

Tävlingen är enkel, om ni skulle få göra musikvideon till Loreens låt "My heart is refusing me", hur skulle den då se ut? Skriv en kort beskrivning, ni kan t.ex. ha med miljö, handling, ska Loreen vara med i videon? Ska några andra vara med i den? I sådana fall, vem/vilka? Loreens syskon, hennes fans, skådespelare?. Använd fantasin, ta insperation från andra musikvideos, lyssna på låten/texten och få insperation! Ni behöver absolut inte skriva något avancerat, det räcker med runt 3-5 meningar, mer eller mindre. Man kan även göra en egen video om man har tid och lust, vilket förstås ger extra poäng. Ni har lite länkar här nedanför. 
Lyssna på låten i spotify : HÄR.
Titta på videon när hon var med i Melodifestivalen med den låten: HÄR.
Texten till låten: HÄR.

Skriv sedan ditt förslag i en kommentar på det här inlägget (glöm inte heller att fylla i er mailadress, så jag kan kontakta vinnarna, mailadressen kan endast jag se) så kommer två vinnare utses den 3 Oktober. 

Viktigt: Ett plus i kanten får ni om ni skriver om tävlingen på er blogg, twitter, facebook mm... och det är endast tillåtet att vara med och tävla en gång/person (en gång/IP-adress). Det är väldigt viktigt att ni fyller i er mailadress så att jag har möjlighet att kontakta vinnarna. 

Tre personer vinner alltså varsitt block med 252 klistermärken på Loreen! Som på bilderna här nedanför.  

Jag (Loreen Talhaoui Fanblogg) står för frakt & portot, vilket däremot betyder att tävlingen endast är öppen för läsare bosatta i Sverige, tyvärr. Alla kommetarer/bidrag till tävlingen pubilceras när tävligen är avslutad.

LYCKA TILL! ♥

 

Postat av: Amanda Lokgård

Videons väder är i flera olika oväder men utspelar sig på en sen kväll, vädret är bland annat regn/åska men även fint väder också, dessa väder förändras med tiden i videon. Loreen är själv huvudperson i videon, hennes kläder är mörka, och det är en väldigt enkel klädsel, och håret är så som hon för det mesta har det. Hon befinner sig i början av videon på en gata i en stad i Sverige, det är en vacker kväll, hon går till en busshålsplats där hon väntar på en buss, hon sätter sig på den första bussen som kommer men hon vet inte alls vart hon ska. Efter en stund när hon kommit iväg en bit trycker hon på stopp knappen och går av bussen mitt ute i ingenstans på en väg. Runtom henne är det bara en helt öppen plats, där inget finns eller existerar mer än ett vägskäl där hon måste göra ett stort val. av: Amanda Lokgård :)

2012-10-04 @ 20:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0