Tävling hos Loreen Talahoui Fanblogg - 7 dagar kvar!

Nu är det endast 1 vecka kvar (7 dagar) tills tävligen avslutas! Jag har fått in många fina bidrag, både videos och texter. Så skicka in erat bidrag nu innan det är försent! Här nedanför kommer beskrivningen igen. Kram! ♥Nu har ni chansen att vinna 252 stycken klistermärken med fina Loreen på! 

Tävlingen är enkel, om ni skulle få göra musikvideon till Loreens låt "My heart is refusing me", hur skulle den då se ut? Skriv en kort beskrivning, ni kan t.ex. ha med miljö, handling, ska Loreen vara med i videon? Ska några andra vara med i den? I sådana fall, vem/vilka? Loreens syskon, hennes fans, skådespelare?. Använd fantasin, ta insperation från andra musikvideos, lyssna på låten/texten och få insperation! Ni behöver absolut inte skriva något avancerat, det räcker med runt 3-5 meningar, mer eller mindre. Man kan även göra en egen video om man har tid och lust, vilket förstås ger extra poäng. Ni har lite länkar här nedanför. 
Lyssna på låten i spotify : HÄR.
Titta på videon när hon var med i Melodifestivalen med den låten: HÄR.
Texten till låten: HÄR.

Skriv sedan ditt förslag i en kommentar på det här inlägget (glöm inte heller att fylla i er mailadress, så jag kan kontakta vinnarna, mailadressen kan endast jag se) så kommer två vinnare utses den 3 Oktober. 

Viktigt: Ett plus i kanten får ni om ni skriver om tävlingen på er blogg, twitter, facebook mm... och det är endast tillåtet att vara med och tävla en gång/person (en gång/IP-adress). Det är väldigt viktigt att ni fyller i er mailadress så att jag har möjlighet att kontakta vinnarna. 

Tre personer vinner alltså varsitt block med 252 klistermärken på Loreen! Som på bilderna här nedanför.  

Jag (Loreen Talhaoui Fanblogg) står för frakt & portot, vilket däremot betyder att tävlingen endast är öppen för läsare bosatta i Sverige, tyvärr. Alla kommetarer/bidrag till tävlingen pubilceras när tävligen är avslutad.

LYCKA TILL! ♥


Postat av: Christopher

den känslan jag får av låten är att hon är i ett dåligt förhållande där hon blir misshandlad och är med om övergrepp om och om igen, och även om hon kan gå därifrån så älskar hon honom. så kanske att Loreen och sin "pojkvän" har haft ett stort bråk och Loreen sitter på sängkanten i sovrummet med tårar i ögonen och blåmärken över hela kroppen. nu har hon fått nog och ska försöka avsluta relationen med den här killen och deras både lyckliga och dåliga minnen spelas i revy. samtidigt som hon packar sitt pick och pack. i slutet av låten när hon sjunger "I've been crushed beaten down. still I'm hopelesly in love.." då går hon ut genom dörren och lämnar honom för gott. så typ sådär skulle videon se ut om jag fick bestämma dock så är det svårt att beskriva i ord men du kanske förstår vad jag menar ändå ^^ Peace and Love♥ :D

2012-09-26 @ 20:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0