Ungefär en månad kvar!

Foto: Pontus Lundahl/Scanpix

Oh god, idag är det ungefär en månad kvar tills Loreen ska tävla i Semi- final 2 i Baku som kommer att sändas den 24 maj! Loreen kommer helt klart att gå vidare till final, eftersom att hon redan har lägst odds i hela tävlingen (vilket betyder att de flesta tror att hon kommer vinna).

Jag håller tummarna för henne och kommer att sitta bänkad framför tvn hela kvällen då det sänds. Dock är det verkligen dåligt att man inte kan rösta på sitt eget land, eftersom att Loreen har bästa låten!
Sist Sverige tog hem segern i Eurovision Songcontest var år 1999 med låten "Take Me To Your Heaven" framfört av Charlotte Nilsson. Nu hoppas vi bara på att ta hem vinsten detta år igen, 2012, med Sveriges bästa sångerska Loreen och tillsammans med hennes grymma låt Euphoria! Heja Sverige, heja Loreen!

/Louise

Postat av: Fredric

Jag vill absolut inte komma och låta pessimistisk, men att vara förhandstippad har sällan visat sig vara bra. Majoriteten av de som röstar har inte hört låtarna innan det är dags och säger därmed inte sin åsikt på nätet, vilket leder till att många favoriter faller som vi sett tidigare år.

2012-04-22 @ 18:03:47
Postat av: Evelina

Hejsan! Haft en bra helg? :)

2012-04-22 @ 20:20:26
URL: http://nattstad.se/evelinahjelte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0