Loreen till Pride

Efter att ha tagit Europa och Sverige med storm kommer Eurovisionvinnaren och Sveriges stolthet, Loreen, till Stockholm Pride den 2 augusti. Hon får sällskap av Moa Lignell, Annika Lantz, Jonas Gardell, Jenny Silver, Victor Norén och Hank von Helvetet som också gästar festivalen.

- Det kommer bli en euforisk schlagerpopkväll med det bästa från årets Eurovision Song Contest och en bra blandning med svenska popartister. Dessutom har vi några överraskningar kvar under kvällen för publiken som kommer till Pride Park, säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride.

Loreen som är mitt uppe i en turné runtom i Europa kommer till Stockholm Pride den 2 augusti och kommer att framföra sitt vinnarbidrag, från Eurovision Song Contest 2012, ”Euphoria” som efter vinsten i tävlingen exploderade i Europa och har toppat flera internationella singellistor.


Loreen - Euphoria in Spain 19/7 2012

 

Loreen arrives in Malta

Yesterday Loreen arrived in Malta
Click here to watch the video

Loreen at Rockoff festival - Åland

 

Loreen vill så mycket mer än bara sjunga

 

Loreen må sjunga om eufori men för henne betyder det ordet så mycket mer. Det är den känsla hon kände inombords när hon insåg att allt det hon kämpat för blivit till verklighet.

ROCKOFF Klockan börjar närma sig midnatt och framför stora scenen börjar det bli tomt. Jublen och skriken från Loreens konsert har tystnat men det har inte hon. Utan på trappan upp till scenen sitter en tjej som sprudlar av liv.

- Det är det här som betyder något. Att få möta människorna. Det är det som är viktigast för mig. Och det har jag fått göra i kväll.

Du som har ett ganska hektiskt schema, känner du att du faktiskt hinner med att möta människorna?

- Jo, för de finns ju här runt omkring mig, säger Loreen och slår ut med armarna.

- Publiken, de som jobbar här bakom scenen eller på området och alla de andra jag råkar stöta på. Det är de jag vill träffa.

Läs hela intervjun i dagens tidning!

Sanja Honkanen Skoog
sanja.honkanen-skoog@alandstidningen.ax

Loreen in Orsa

Loreen värnade fansen
 

I lördags uppträdde Loreen på Orsa Vattenfestival. Hon gav ett kort framträdande men spenderade desto mer tid med att krama om och skriva autografer till sina fans.

 
– Jag är glad och tacksam för att det kommer så mycket publik när jag uppträder. Dessa personer har följt mig och röstat på mig, och jag vet hur det känns att stå på publikens sida om gallret framme vid scenen, sa Orsa Vattenfestivals stora dragplåster, Loreen, till tidningen efter sitt framträdande på Orsa Camping i lördags.

Konserten hon gav var ungefär en halvtimme lång och bestod bland annat av låtarna "My heart is refusing me" som hon ställde upp med i Melodifestivalen 2011, och "Euphoria" som hon vann Eurovision Song Contest 2012 med.

Trots att Loreen var en halvtimme sen upp på scen, vilket enligt hennes team berodde på att hon inväntade publik som köpte biljetter till konserten, gav publiken ifrån sig glädjerop och idolförklaringar när hon väl började spela. Efter framträdandet skrev hon hundratalet autografer, kramade om sina fans och signerade såväl armar som skor och sina egna trumpinnar som två fans lyckats få fatt på under konserten. Och Loreen var säker på vad hon tyckte det bästa med lördagens framträdande var.

– Publiken. Rätt av. Till skillnad från stora scener jag har uppträtt på blir det väldigt intimt att ge konsert här. Ett sådant här framträdande ligger mycket närmre mitt hjärta, säger Loreen.

Hon lovade också publiken att de snart skulle ses igen och berättar för tidningen att hon kommer tillbaka till norra Dalarna till hösten. Då kommer hon att framför låtar från sitt album som släpps i september.

– Än så länge har albumet inget namn, och utan att placera innehållet i ett fack kan jag säga att det är en mycket speciell popplatta, berättar Loreen.


MARIEHAMN, Prelude - 30 minutes with Loreen

Today Loreen comes to Mariehamn, have fun! ♥
 
22 Juli Rockoff Festival 2012
Plats: Mariehamn.
Tid: ?
Köp biljetter här: HÄR!

ORSA, Prelude - 30 minutes with Loreen

Today Loreen comes to Orsa, have fun! ♥
 
21 Juli Vattenfestival 
Plats: Orsa
Tid: ?
Köp biljetter här: HÄR!

Loreen at an interview in Spain


Another video from 40 Café in Madrid


A little clip frome 40 Café - Madrid


19/7 - 2012

TROLLHÄTTAN, Prelude - 30 minutes with Loreen

Today Loreen comes to Trollhättan, have fun! ♥
 
20 Juli Fallens dagar
Plats: Trollhättan.
Tid: ?
Köp biljetter här: HÄR!

Loreen in Spain


Loreen "Euphoria" Salvame Diario


Läkerol – Voice of the Year

 

Loreen utnämnd till ”Voice of the Year” 2012

 

Båstad den 13 juli 2012

– Idag presenterades vinnaren av kulturpriset Läkerol – Voice of the Year under en presskonferens i Båstad. Priset på 100 000 kronor går i år till Loreen som med sin röst erövrat inte bara Sverige utan hela Europa i Eurovision Song Contest samt stått upp för de mänskliga rättigheterna, inte minst under själva finalveckan i Baku, Azerbajdzjan.

 

Läkerol delar årligen ut kulturpriset Voice of the Year till en aktuell person, som med hjälp av sin röst, har utmärkt sig för en bredare publik. Årets fem nominerade var Alicia Vikander, Avicii (Tim Bergling), Jan Eliasson, Zlatan Ibrahimovic samt Loreen – vinnaren av 2012 års Voice of the Year.

 

– Loreens röst erövrade Europa i Melodifestivalen och skrev in sig i historieböckerna som Sveriges femte vinnare genom tiderna efter Abba, Herreys, Carola och Charlotte Nilsson. Hon har också gjort sin röst hörd när hon stått upp för de mänskliga rättigheterna och belyst en mycket viktig fråga, säger Björn Widegren, juryns ordförande och precis pensionerad kulturredaktör på Gefle Dagblad.

 

Loreen – svensk artist och vinnare av Eurovision Song Contest 2012

Loreen vann överlägset med låten ”Euphoria” i Eurovision Song Contest 2012. Därmed blev Loreen Sveriges femte vinnare genom tiderna. Loreen har även blivit hyllad för sitt engagemang för de mänskliga rättigheterna, då hon både innan och efter finalen i Baku på eget initiativ tog kontakt med olika frivilligorganisationer på plats för att lära sig mer om situationen samt belysa vikten av mänskliga rättigheter i Azerbajdzjan.

 

– Det är mig en stor ära att hedras med detta pris och jag har beslutat mig för att skänka 50 000 till Civil Right Defenders för deras arbete gällande mänskliga rättigheter i Azerbajdzjan som jag besökte i våras. Särskilt viktigt är arbetet för yttrandefrihet och oberoende journalisters möjlighet att verka i landet, säger Loreen. 


Loreen On Stage "Live in Madrid " tomorrow!

Loreen will perform tomorrow at the Café 40 (Gran Via, 55) in Madrid at 19.00 in the evening. Entrance will be free, but there are only about 300 seats available. So we can only recommend to ...arrive very early. If you go there: Have fun, enjoy Loreen's performance and don't forget to send us some pics or videos from the show.
 
 

Loreen to Turku

Click here for more information!

Loreen på TV4

Loreen%20om%20sitt%20uppdtr%C3%A4dande%20i%20Vitryssland%20som%20%C3%A4r%20Europas%20sista%20diktatur
Loreen berättar om sitt uppträdande i Europas sista diktatur - Vitryssland

Discussing Human Rights at TV4 Nyhetsmorgon

Discussing Human Rights at TV4 Nyhetsmorgon this morning with Robert Hårdh

Loreen mötte människorättsaktivister

Loreen%20m%C3%B6tte%20m%C3%A4nniskor%C3%A4ttsaktivister

Sanningen bakom diktaturshowen

Loreen hade hemliga möten med människorättskämpar

Det var både riskfyllt – och förbjudet.

Nu berättar Loreen om det hemliga samarbetet inför uppträdandet i Vitryssland.

– Dessa modiga människor riskerar allt vad de har, säger Loreen via Civil rights defenders.

I torsdags uppträdde hon för den kontroversielle vitryske presidenten Aleksander Lukasjenko. Kritiken haglade – men nu berättar Loreen om sanningen bakom framträdandet.

Tillsammans med människorättsorganisationen Civil rights defenders använde Loreen sitt uppträdande för att nå ut till de förtryckta i landet. I går träffade Loreen människorättsförsvarare i Vitryssland – ett möte som varit planerat sedan vinsten i Eurovision song contest i maj i år.

– Loreen ansåg själv att situationen i Vitryssland var problematisk, inte minst på grund av festivalen, så inför framträdandet diskuterade vi om vi kunde göra något positivt av det. Det kunde vi genom att träffa några av de mest utsatta i landet, säger Robert Hårdh, chef för Civil rights defenders.

 

Var rädda för läckor

För allas säkerhet har Loreen tvingats vara tyst om det hemliga samarbetet.

– Vi ville inte sätta de inblandades säkerhet i ytterligare risk. Det är redan så pass stort intresse för vad Loreen gör och vad hon har för sig, så vi ville inte att det skulle läcka ut i förväg. Vi var tvungna att prioritera säkerheten, säger Robert Hårdh.

I går träffade Loreen Natalja Pintjuk, frun till fängslande vitryske människorättskämpen Ales Bialiatski. Han sitter fängslad sedan ett år tillbaka på grund av kritik mot den vitryska regimen. Inbjudna till mötet var flera oberoende vitryska medier.

I detta nu sprids nyheten om Loreens engagemang i Vitryssland, enligt Robert Hårdh. Loreen skänkte också 75 000 kronor av sitt gage för att stödja arbetet i landet.

– Det är känsligt i och med att det är förbjudet att ta emot internationella bidrag, men det betyder jätte­mycket och möjliggör snabba insatser till utsatta människorättsförsvarare, säger Robert Hårdh.

Så här säger Loreen själv via Civil rights defenders:

– Jag önskar att det inte fanns politiska fångar i Vitryssland och att människorättsförsvarare kunde fortsätta sitt viktiga arbete. De offrar allt i kampen för mänskliga rättigheter och förtjänar omvärldens stöd.

 

"Propagandajippo"

Svenska Amnestys pressekreterare Elisabeth Löfgren är fortfarande skeptisk till Loreens hemliga möte:

– Det är positivt att Loreen vill ge sitt stöd till arbetet för mänskliga rättigheter i Vitryssland, men vi delar den oron att deltagandet i festivalen riskerar att uppfattas som ett propa­ganda­jippo för regimen.

 

Det här har hänt Loreen i Vitryssland

När Loreen deltar i Euro­vision song contest i Azerbajdzjan tar hon ställning för de mänskliga rättig­heterna i landet.

Nöjesbladet avslöjar att Loreen ska uppträda på vitryska konstfestivalen Slavianski Bazaar i staden Vitebsk, en festival som invigs av kontroversielle presidenten Aleksander Lukasjenko. Framträdandet kritiseras av Amnestys pressekreterare Elisabeth Löfgren, samt av Martin Uggla, ordförande i Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter. De menar att Loreen riskerar att bli en del av presidentens propagandajippo. Anhöriga till vitryska politiska fångar skriver ett öppet brev till Loreen där de ber henne se till att hennes närvaro inte används till propagandans fördel.

Loreen har ett hemligt möte med Natalja Pintjuk, fru till Ales Bialiatski, ordförande för organsiationen Viasna och en av Vitryssland mest kända människorättsförvarare som fängslades förra året. Loreen tar del av situationen i Vitryssland och skänker 75 000 kronor av sitt gage till hjälp för människorättsförsvararna. Vitryska oberoende medier fanns på plats för mötet.

 
Annons från Google

Backstage Öland

 
Bilder tagna av Anna Kokotos

Looren at Crownprincess Victoria's Birthday Party


Därför ville Loreen inte avsljöa mötet

 

Efter den kritiserade spelningen i Vitryssland - nu byter Loreen PR-team.

Samtidigt berättar hon om rädslan inför sitt besök i diktatorn Lukasjenkos land och varför hon väntade med ett uttalande.

- Vi var rädda för att de här människorna inte skulle vara bra, säger hennes manager Torbjörn Sten.

 

Nu berättar Loreen, 28, om det kritiserade besöket i Vitryssland. Det var i torsdags kväll som hon stod på scenen vid en festival i Vitebsk i Vitryssland. Festivalen invigdes av landets diktator Alexandr Lukasjenko och Loreen kritiserades av bland andra Amnesty International för sitt beslut att medverka. Varken Loreen eller hennes management ville dock uttala sig under vistelsen.

 

Vågar berätta nu

Men väl hemma i Sverige vågar hon berätta om besöket, och det hemliga möte hon i går morse hade med företrädare för människorättsorganisationen Vjasna (Våren). Av säkerhetsskäl berättade inte Loreen om mötet för någon. När hon under Eurovision Song Contest träffade människorättsorganisationer i Baku ledde detta till en diplomatisk kris. På grund av situationen i Vitryssland agerade Loreen nu med försiktighet.

– Hon ville inte uttala sig av säkerhetsskäl. Risken är stor att det händer något och att mötena skulle bli inställda säger hennes manager Torbjörn Sten och tillägger:

– Vi var rädda för att de här människorna inte skulle var bra, helt enkelt.

– På väg till flygplatsen kände jag mig förföljd och kände viss rädsla. Så jag förstår vad de här människorna går igenom, säger Loreen själv till Svenska Dagbladet.

I ett uttalande berättar Loreen att hon ställde upp på konserten för sina fans i landet och att hon inte ville beröva dem rätten till kultur. Där meddelar hon också att hon skänker halva sitt gage, 75 000 kronor, till Civil Rights Defenders som verkar för mänskliga rättigheter.

 

Byter PR-team

Samtidigt kan Expressen i dag avslöja att Loreen efter det kritiserade framträdandet i Vitryssland byter PR-team.

- Jag kommer inte att jobba med Loreen mer. Det är odramatiskt. Det handlar om att jag går in i andra projekt och de har så mycket med skivan och det var ett passande avslut, säger Helene Wigren som har varit hennes presskontakt i flera år.

- Från och med måndag är det Lili Assefa som kommer att ha hand om pressfrågor gällande Loreen.

 

Van PR-kvinna

Lili Assefa är PR-kvinnan bakom flera av våra största stjärnor, bland annat Carola och Peter Jöback. Tillsammans jobbar hon med Loreens manager, Torbjörn Sten, som grundade Mr Radar Music som jobbar med stjärnor som Rebecca & Fiona och Nause. Sten har varit Loreens manager sedan december 2011.

"Det ska bli jätteroligt", hälsar Lili Assefa, som just nu är på semester, via sms

 

Av Therese Färsjö & Sigge Dabrowski - Expressen


Loreen: "Jag är på folkets sida"

 

BORGHOLM. Hon uppträdde för Vitrysslands diktator Alexandr Lukasjenko i torsdags.

I går var hon i Borgholm på Öland - där berättade hon om den aggressiva stämningen som uppstod på arenan innan spelningen och att hon gör det för fansen.

- Jag är på folkets sida, jag sjunger för dem. Men jag var rädd hela vägen hem, säger Loreen.

 

Efter vinsten i Eurovision Song Contest har Loreen fans världen över. Under besöket i Vitryssland, som hon har fått kritik för, hade artisten också möten inbokade med människorättsorganisationen Vjasna.

- Jag fick en inblick hur andra människor har det. Det är verkligen ingen lek, säger artisten som uppträdde på Victoriadagen i Borgholm.

- Det kändes konstigt att vara där, men jag är glad att jag fick uppleva det. Det var bara 24 timmar av mitt liv, de har det så där hela tiden.

"Aggressiv stämning"

Före uppträdandet i Vitryssland släppte inte vakterna på arenan in personer från svenska ambassaden. I stället fick Loreen säga till dem - annars tänkte hon inte sjunga. Och in kom de till slut.

- Det var en aggressiv stämning, men de tvingades att släppa in dem.

Även när sångerskan skulle åka hem var det tissel och tassel. På svenska ambassaden fick hon klättra genom fönster och ta bakdörrar - för att sångerskan inte skulle råka illa ut för något.

- Jag var fullt medveten om riskerna, att jag kunde bli stoppad på flygplatsen.

Kommer du att göra liknande grejer igen?

- Jag kan inte köra bojkott-stilen. Jag gör det för fansens skull.

Loreen menar också att presidenten Aleksandr Lukasjenko, sagt att han inte ville att det skulle handla om politik - utan i stället om musik för folket.

- Det öppnar också upp dörrar för mig att prata.

Under mötet med människorättsorganisationen var vinnaren av Eurovision Song Contest ärlig.

- Jag var ärlig och sa vad jag tyckte och tänkte. Jag tänkte att det fick bära eller brista.

 

Av Johanna Cardell

johanna.cardell@expressen.se


Princess Victorias Birthday - Loreen performed

Photos by: Expressen

BYE SWEDEN, HELLO SLOVENIA!

Today im going to the wonderful country Slovenia, will be home in about 2 weeks. While I'm away, two girls named Tilda and Linnea will blog here, good huh? You may like to help them a bit by comment on what they can do better or something. See you in two weeks, LOVE FROM EMMA! ♥

BORGHOLM, Prelude - 30 minutes with Loreen/Grattis Victoria!


Today Loreen comes to Borgholm, have fun! ♥
 
14 Juli Victoriadagen
Plats: Borgholms idrottsplats, Borgholm.
Tid: Kl 22:00
Köp biljetter här: HÄR!

HASSLÖ, Prelude - 30 minutes with Loreen

Today Loreen comes to Hasslö, have fun! ♥
 
13 Juli Hasslöfestivalen
Plats: Skärgårdsvallen, Fiskaregårdsvägen 66, Hasslö.
Tid: Kl 17:59
Köp biljetter här: HÄR!

Loreen in Belarus (Vitryssland), pictures an video

Pictures from Loreens facebook
 
Backstage pictures

Vinnarna av att få blogga på min blogg...

Vinnarna av att få blogga på min blogg har fått ett mail. Så alla, kolla eran mail! Till er som inte vann, tack så mycket för att ni försökte! Det var väldigt svårt att välja ut 2 personer, men det är bara försöka igen nästa gång :) Kram! 

Backstage bilder från Allsång På Skansen

♥ Bilder av Anna Kokotos, retuschering av mig ♥

Här är även en bild när Loreen och Anna var påväg till Västerås för en plåtning till tidningen Bon.
Glöm inte bort att ni kan få chansen att blogga på min blogg medan jag är borta, klicka HÄR för att läsa mer! ♥
 
 

Få chansen att blogga på min blogg medan jag är borta!

Hej fina ni! På fredag eller lördag kommer jag att åka utomlands i ca 2-3 veckor, och nu behöver jag ca 2-3 gulliga personer som kan blogga istället för mig medan jag är borta. Skriv i en kommentar här nedanför varför just du vill blogga på min blogg, sedan kommer jag att välja ut ca 2-3 stycken som kommer att få blogga här på min blogg. :) ♥

Gif pictures from Allsång På Skansen


Loreen - Euphoria Live @ Allsång på Skansen

Tack för en UNDERBAR dag igår Loreen! Väntade i timmar för att få träffa dig och se dig sjunga, det var det värt kan jag säga! Magiskt, hoppas jag får träffa dig snart igen! Måste också säga att Loreen är på en photoshoot för tidningen Bon idag, spännande att se bilderna sen! Kram ♥

Loreen interview for Allsång På Skansen

 

Pictures from Allsång På Skansen

some of my own mobile photos
 
Here are some photos i found on Loreens Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<3

Allsång på skansen

Nu har jag träffat Loreen, ska även försöka träffa henne efter live-sändningen :) Kram


Ikväll kan ni se Loreen i Allsång på skansen kl 20:00 på Svt 1, missa inte det! Kram


Mobilbloggning

Hej fina ni! Ledsen för att jag inte har bloggat något idag! Har inte haft någon dator tillgänglig, det kommer tyvärr att vara likadant imorgon... Men jag ska försöka blogga så bra jag bara kan via mobilen! Kanske kommer upp någon bild från Allsång på skansen, ska dit och se Loreen imorgon :) Är det någon mer som ska dit? Hoppas ni kan stå ut med lite tråkiga inlägg imorgon, Kram!

 

En bild från min Loreen pictures instagram, följ mig gärna @loreenpictures :)


Loreen @ Sundsvall (Pictures)

♥ Pictures from Loreens official Facebook ♥

LOREEN, Prelude - 30 minutes with Loreen @ Sundsvall (Video)


Backstage bilder och tips från Anna Kokotos

Här kommer lite backstage bilder och tips från Loreens sminkare, Anna Kokotos.
20120627-170431.jpg
Loreen och Peter backstage efter gig

Loreen soundcheckar på scenen i Italien

Den ända kajalen/eyelinern som Anna använder på Loreen kommer från YSL,
Hon säger att den är riktigt bra och att den har bra pigment och sitter superbra.
 
20120701-113053.jpg
I sminklogen in action med att fixa håret
På Loreen
 
20120701-113700.jpg
 
20120701-113824.jpg
Loreen och Anna spexar lite backstage
 
20120701-113958.jpg
Middag i Västerås på Sky bar
 
20120701-114120.jpg
På väg till spelning
 
20120701-114223.jpg
 
20120701-114451.jpg
På väg ut för att möta publiken
 
20120707-064017.jpg
 
20120707-064101.jpg
 
20120707-064118.jpg
 
 
 
 

SUNDSVALL, Prelude - 30 minutes with Loreen

7 Juli Gatufesten
Plats: Scen Diös, Stora Torget, Sundsvall.
Tid: 18:30
Köp biljetter här: HÄR!

Tävling på bloggen!

Ny CD 2012 (inkl Euphoria)
Hej fina ni! Jag har tänkt lite på att ha en tävling här på bloggen nu när den fyller 1/2 år, vad tycker ni? Vad ska det vara för tävling? Skriv en kommentar och berätta hur ni skulle vilja att tävlingen ska se ut! Vinnaren kommer även att vinna ett fint pris, så hjälp mig nu att komma på hur vi ska göra tävlingen! Kram! ♥

Gif pictures from the Euphoria Music Video - Part 3/3


 
 

Gif pictures from the Euphoria Music Video - Part 2/3


Gif pictures from the Euphoria Music Video - Part 1/3

 

The Official Euphoria Music Video World Premiere!

 

Ååh, vad jag älskar videon! Skulle kunna skriva en hel uppsats om hur bra den är, men jag gör det lite kortfattat istället, haha! Love it so freakin' much! Tycker den var mystisk och lite spännande, nästan som att följa en kort skräckfilm. Den var även riktigt snygg filmad, jag själv som går media har också fått gjort en musikvideo och det är mycket svårare än vad man tror! Men jag trodde faktiskt att det skulle vara lite mer dans i den, men annars blev den precis som jag hade tänkt mig, riktigt bra! LOVE IT ♥
 
Vad tycker ni? ♥

Loreen prelude Borås

Man hör i bakgrunden "Vi måste gå nu Loreen!", och Loreen svarar "Jag ska bara, jag ska bara" och fortsätter att prata med fansen ♥ Du har ett ♥ av guld fina du! Love to you ♥

Euphoria music video - 3 new pictures

Photo: Ruben Broman. Click on image to see it in a larger format.
3 new beautiful pictures from the Euphoria music video. It will finally make its premiere on Thursday 5th July at 10am (Central European Time). Can't wait! ♥
 
 

Hall of Fame at Stockholm Arlanda Airport

Text and picture from Swedavia.com/arlanda

Loreen was given a warm welcome from her fans when she landed at Stockholm Arlanda Airport after her victory in the Eurovision Song Contest in Baku. The singer, who is currently enjoying the spotlight, takes a place in the airport’s popular Stockholm Hall of Fame.

“It is a fantastic honour, and it feels incredible to be part of the Stockholm Hall of Fame along with these other Swedish figures,” says Loreen, a singer and artist.

More than 19 million visitors land each year at Stockholm Arlanda Airport. Both international visitors and returning Swedes are greeted in the two international terminals by the Stockholm Hall of Fame. The collection of portraits consists of over 100 familiar and unfamiliar persons who are behind the city’s success in sport, music, fashion, design, culture, art and business.

“We are very pleased that Loreen wants to welcome people to the Stockholm region along with the others who make up the Stockholm Hall of Fame at Stockholm Arlanda. With her great talent and strong personality, she is a good ambassador for our capital,” says Jan Lindqvist, director of communications at Stockholm Arlanda Airport.

The portrait of Loreen will be hung in Terminal 5 in early July.


Loreen @ Kiruna (Pictures)

Bilder från Musicstage.se

Euphoria music video premiere!

The Euphoria music video will finally make its premiere on Thursday 5th July at 10am (Central European Time). Are you excited? I'm very excited!!! :D ♥

Loreen interview for Oddasat.se

♥ Click on the picture or HERE to watch the interview ♥
 

Follow me on Weheartit!

Ni kan nu hitta bilder på We♥it, kommer att uppdatera den så fort jag bara har tid :) Klicka på rutan här ovanför för att kommet till sidan, följ mig gärna! Kram! ♥
 

LOREEN, Prelude - 30 minutes with Loreen @ Kiruna (Video)

 

Live performance by Loreen that you MUST see

Har samlat ihop några av mina personliga favorit live uppträdanden Loreen har gjort. Dom två första är mina absoluta favoriter just nu, resten är bara en slumpmässig ordning. Jag beskriver dom här klippen med ett ord, precis som Loreen skulle ha sagt, MAGISKT! Lyssna och njut ♥
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0