Loreen at radio SAW in Germany yesterday

Click here or on the image to listen to the interview

sorry guys for really bad update on the blog these last days, I haven't been home so much...

Loreen interview in Holland yesterday


Loreen on "So You Think You Can Dance" (Video)

Click here or on the image to watch Loreen's performance on "so you think you can dance"

Picture from this night

Pictures from Loreen's Instagram


"Loreenators!! I'm in Amsterdam"

"#amsterdam #sytycd"

"So you think you can dance / Holland"
 

Loreen at "Friends Arena opening" (pictures)

Pictures from Aftonbladet.se

Loreen to "So You Think You Can Dance" in the Netherlands tonight!


Tonight Loreen will be a guest on the Tv show "So You Think You Can Dance" in the Netherlands. It will be a live broadcast on RTL 5 at 8pm. Live stream HERE, don't really know if it's going to work ♥Loreen interview for Resumé

Foto: Jimmy Backius.

"Det tar x antal nitar och till slut är botten nådd"

Loreen
 är den alla talar om just nu, hennes låtar toppar listorna och hennes debutalbum "Heal", som släpptes i veckan, hyllas av bland andra musikjournalisten Jan Gradvall som "det bästa album en Eurovisionvinnare följt upp sin vinst med sedan ABBA."

Hon må nu kännas som något av en självklar stjärna inom svensk popmusik, men enligt henne själv hade hon inte varit det utan alla de lärdomar och "käftsmällar" hon har fått längs vägen. Från "Idols" scen via jobbet på tv-produktionsbolag till segern i Eurovision.

– Jag har alltid haft integritet. Det jag insåg under "Idol" var att jag inte ville ha någon som säger åt mig hur jag ska gå, stå och sjunga. Jag vet själv hur jag vill gå, stå och sjunga. Där av kom hela min process och utveckling; att jag själv ville ha kontrollen. Jag ville inte att någon kom och sa: "Lilla gumman du mixar väldigt dåligt" eller något sådant. Jag vill vara i kontroll över my destiny, säger Loreen till Resumé.

2004 startades det för Sverige nya musikprogrammet "Idol" i TV4. En av de 40 artister som valdes ut från slutaudition att gå vidare till kvalveckan var Lorén Talhaoui, som Loreen kallade sig då. I kvalprogrammet sjöng hon Céline Dions "Love Is On The Way", men blev bara trea och slogs därför ut ur programmet. Men tack vare juryn kom hon tillbaka som ett wild card, höll sig kvar i tävlingen i åtta veckor innan hon röstades ut och hamnade på en fjärde plats bakom bland andra Darin och den slutliga vinnaren Daniel Lindström.

Vad känner du när du tittar tillbaka på tiden i "Idol"?
– Att det var en väldigt viktig skola för mig. Det var avgörande för mig då många frågor dök upp på grund av själva formen på programmet.

Du menar att tävla i musik, vilket du har gjort några gånger nu?
– Ja, det går egentligen inte att tävla musik, så det är en kompromiss för mig. Samtidigt skapade "Idol" möjlighet för vem helst med skills att lyckas och lära sig. Alla har inte de rätta kontakterna och ingångarna till musikvärlden. Eller all den kunskap som man inte kan lära sig i skolan.

Under tiden i "Idol" kunde Loreen känna en frustration över att hon inte förstod hur arbetet gick till bakom kamerorna. Hon förstod inte vad producenterna "snackade om" när de pratade kameravinklar och manus.

– Jag var så otroligt grön. Jag gick från att ha sjungit för typ 200 personer på sin höjd i någon aula till att stå framför hela svenska folket samtidigt som någon dömde mig. Det var svårt att känna vad som var jag i det hela.

Så efter "Idol" fortsatte Loreen inom tv-världen, men denna gång bakom kamerorna, då hon kände ett behov av att försöka förstå den bättre.

– Först fick jag ett erbjudande om att bli programledare i TV400, men det passade inte mig alls. Sedan dröjde det inte länge innan jag började jobba bakom kameran i stället. Det var då polletten ramlade ner när lärde mig att klippa, att regissera och rörde mig med den typen av människor som kunde lära mig. Jag bara tog in allt och fattade inte förrän efteråt att detta kontrollbehov kom av att känna trygghet inför alla beståndsdelar som tv-produktion innebär. Något som jag inte kände under "Idol".

Under sin tid i tv-produktionsvärlden arbetade hon som inslagsproducent  och regissör för realityserier som TV3:s "Värsta pojkvänsakademin", TV4:s "Matakuten" och SVT:s "Frufritt".

– Det är jävligt intressant hur reality-tv funkar. "Värsta pojkvänsakademin" var det som var tuffast för mig att göra. Med "Matakuten" skötte jag mer av den politiska linjen i programmet och jag var inte den som gjorde narr av folk. De flesta program jag var med och producerade var liksom fair, men med "Värsta pojkvänsakademin" slog det mig hur fel det kan bli.

Hur menar du?
– Vissa program är lite på bekostnad av andra människor. Att man castar människor som snarare behöver vård än den sortens uppmärksamhet som reality ger dem. Visst är det vuxna människor som gör egna val att ställa upp, men det är viktigt att produktionsbolagen tar ansvar. Det blir en sådan jävla kontrast när de går tillbaka till vardagen. 

– Det här handlar om människans psyke och produktionsbolagen borde ta lite mer ansvar så att folk kan ta sig tillbaka till sina liv på ett bra sätt, annars blir det en jävla käftsmäll. Det var viktigt för mig att jag fattade det. Att jag träffade de här människorna som inte mår så bra och att jag nu förstå de här sammanhangen.

Vad har du lärt dig av tv-produktionsvärlden som du tar med dig i musikkarriären?
– Jag vet vilka plattformar som passar mig som människa. Jag har koll på hur allt fungerar nu. Jag förstår hur journalister tänker och hur tv-producenter tänker och har all respekt för det. Att jag vet vad de är ute efter blir det lättare för mig att möta dem. Det kan vara skönt att jag pratar med deras termer, med deras språk, och att jag därför inte ställer konstiga krav eller annat som jag vet inte går. Det är en kommunikationsgrej för mig.För Loreen har tiden inom tv-produktion gjort att hon numera kan ta ett större ansvar för alla delar av sitt artistskap. Som att regissera och klippa ihop musikvideos själv om hon vill och ta stor del av postproduktionen. 

– Det är det jag menar, att back in the day hade jag ingen koll på de här grejerna. Där jag står i dag är de här kompenenterna så viktiga, jag skulle vara screwed annars. På detta sätt kan jag skydda min integritet och mitt konstnärsskap. Jag kan förklara min vision och kommer inte med för stora krav om jag vet hur deras budget fungerar eller vet hur vissa sekvenser måste tas om.

Hur håller du fast i integriteten när så många drar i dig?
– Jag kör med direkt kommunikation. Jag går inte runt gröten. "Det här står ni för, men det här står jag för." Jag kommunicerar min sanning på ett ödmjukt sätt, då funkar det. Jag ser ofta saker från ett högre perspektiv och vet att det viktigaste är att jag gör det som känns rätt för mig.

Hur känner du inför hela pr-biten som ingår i artistskapet?
– Jag har alltid varit så att har jag inte något intressant att säga så gör jag ingen press. För jag vet hur mycket ens ord kan påverka människor. Om det står att jag promotar bantningspiller så påverkar det folk. Kan jag inte inspirera med vad jag säger är det ingen poäng.

Är detta en utveckling du har gjort sedan Idol, att du har blivit bättre på att skydda din integritet? 
– Ja, verkligen. De här insikterna känns så självklara nu, men förr har jag kompromissat och gått med på saker som inte känns helt ok. Det är käftsmällarna; att gå emot sitt eget system. Det tar x antal nitar och till slut är botten nådd. Nu har jag inget annat val än att göra det som är rätt för mig. Jag har inget annat val än att vara sann mot mig själv.

Du känns som en öppen person i mediesammanhang, men vad vägrar du prata om?
– När det kommer till hur mycket jag öppnar upp mig så kan jag bara dela med mig av allt som jag har processat för mig själv i mitt liv. Allt där jag har kommit till någon insikt. Med det har jag inga problem att prata om då jag tror att andra kan dra nytta av det. Det är därför jag kan prata om tiden i "Idol" eller på produktionsbolagen. Det finns en tanke med det.

 

– När det kommer till fame så är det mycket lite ego hos mig. Jag pratar väldigt lite om min favoritfärg och "jag jag jag". Jag pratar hellre om det som förhoppningsvis inspirerar och gör att folk connectar till det jag säger.

Tänker du på vad folk har för bild av dig?
– Både nej och ja, haha. Alla har rätt till sin åsikt om mig, det kan inte jag styra. Samtidigt är jag noga med att inte ge en bild av mig själv som kan påverka den yngre generationen negativt. "Super och knarkar du Loreen?" Nej, det gör jag inte. Den typen av positionering är viktig för mig och är något jag också har lärt mig att vara tydlig med.

Det påminner mig om mitt favoritcitat: "If you know better, you do better".
– Ja ja ja ja! Det handlar om att ta ansvar för sig själv.

New press photos on Loreen


Pictures by Jimmy Backius
Picture found HERE!

Loreen at "Friends Arena opening" (My picture)

A picture I took tonight. 


Just a short video i recorded with my iphone. So freaking powerful! 

Hi Loreenators! This night was amazing. I have so many photos but almost everyone became blurry, because the stage was so far away... But Loreen's performance was so powerful, with all the lights and her beautiful voice. It was an amazing experience! More of my photos comes up tomorrow ♥

Loreen to "Friends Arena opening" tonight!


♥ Watch it live stream HERE at 20:00 (Only for those in Sweden) ♥

I will actually be there and watch it live! So I will put up some photos on instagram when I'm there, so check it out every now and then! 
My Loreen instagram: @Loreenpictures

Gif pictures from the video Radio Nova

Gif pictures from AjdaLoreen - My Heart Is Refusing Me (acoustic at Radio Nova Finland)


Loreen - "My Heart Is Refusing Me" @ Heikki & Mikko Show (Video)


Loreen on the Finnish Tv show "Heikki & Mikko Show" right now

Loreen on a Finnish Tv show right now! Click HERE to watch it live stream ♥

Loreen "HEAL" signing in Stockholm (video)
Loreen "HEAL" signing in Gothenburg today


25/10 kl. 17-19, Bengans (Stigbergstorget 1), Göteborg ♥

Loreen at her "HEAL" signing in Stockholm (Pictures by me)

Loreenators! These are MY pictures, please respect that and don't copy or take them before asking me!This is just some of the pictures i took, I have more than 300 ;) I will also upload a video tomorrow! 
 

WOW, i have to tell you the WHOLE story! The happiest day of my life, in details.

I was there around 1pm. Amanda, Ajda, Tilda, Rania, Jenny and the others were already there. At that time there were almost no one there. Then when Loreen came, we stood at the front row, it was amazing! I was in my own little world at that time, I was trying to just keep focus on Loreen and nothing else. The seconds before I got up on the "stage", I was so nervous, but I could focus, and i think that helped me, because if i didn't I think I wouldn't be able to say those things I wanted to say to her. But when i got up on the stage, she gives me the biggest smile ever and says this to me


Loreen: It's you!
Me: Do you recognize me?
Loreen: Of course I do! You wear black. You have the same jacket as me (grabs my jacket, haha!). You are so cute! I love you!


Then we talked some more, got a few hugs and of course, an autograph on the wonderful album :D Then the rest of the 2-3 hours we were standing like 1m behind her! Just before she had to go, she got our little basket (Birch basket) stuffed with things she likes. She picked up the chocolate lying in the basket and ate it.
AMAZING DAY!


♥ Thank you Loreen! ♥

 

Loreen in Stockholm for a signing Tomorrow


Loreen video interview by radio "Mix Megapol"


Picture from @Loreenpictures

Picture from my Loreen fan Instagram! ♥

Loreen interview for TV4 News (Swedish TV)

♥ Click on the picture or HERE to watch the interview ♥
Loreen%20sl%C3%A4pper%20debutalbum

Loreen at Radio "Mix Megapol" (Sound & Pictures)


LISTEN TO IT HERE!

 

Gif pictures from the album preview video

Pictures made by AjdaLoreen at Must Be The Music in Poland (Video, Picture & Interview)

Gif pictures from "Hellenius Hörna"

Pictures by Amanda


Loreen "HEAL" iTunes release & album preview

You are now available to buy the album on iTunes (just Nordic countries)! I've just bought it, and it will go on repeat all day long. I LOVE IT :D ♥

KLICK HERE TO BUY IT ON ITUNES!

Loreen on the polish program "Must Be The Music - Tylko Muzyka" tonight!

Tonight at 8pm will Loreen sing Euphoria on a Polish TV Show called "Must Be The Music - Tylko Muzyka". Watch it live stream below ♥ (Thank you Ajda for the link!)
 
WATCH IT LIVE HERE!

A picture from Poland! 
 

Loreen at Hellenius hörna tonight!PREVIEW


IF YOU HAVE TV4 PLAY PREMIUM YOU CAN WATCH A LIVE STREAM HERE (i think it will work later when the program starts)

 

Loreen singing live at "Andra chansen (second chance)" in Melodifestivalen 2011


Loreen singing live in Swedish at "Andra chansen (second chance)" in Melodifestivalen 2011 ♥

Translation: 
 
The text that only consists of repetitions, that can be smart, it helps the memory, it makes you popular. Loreen, Loreen, Loreen... Now you start to remember the name, Loreen... That should be enough, vote for Loreen. I want to the finals, vote for me!

Loreen interview in “Vallentuna Steget”

 

Loreen interview in “Vallentuna Steget”. Translation will come soon.


Scanned copies by me!


Loreen interview with "Hångla" year 2011

1_l.jpg

LISTEN TO IT HERE! Translation will come later, if I have time. ♥


Loreen interview with SVD

Interview found HERE! 

Really insightful interview!
SVD.se - 19/10/2012

Loreen beyond Euphoria

She is a human rights campaigner who do not appreciate politics, a spiritual person who does not like religion. Loreen isnow releasing her debut album, with flowing dark undertones from the artist who broke through with the most euphoric pop.

- I have not worked on this album for eight years, I have worked with myself for eight years, says Loreen.

Dressed all in black, with black pointed boots and the patented black hair Loreen feels like more than a pop star. She is a revelation. Wafer-thin, uber cool and smooth.

Calm has subsided somewhat since the Eurovision final in Baku, where she both managed to capture Europe’s musical heart and shake up an otherwise fairly tepid pop world by questioning the host country’s domestic politics. But now it is time again - releases, press visits, television appearances - Loreen jokes about how she flies around while the glaciers melt.


- It’s a carousel. Celebrity status is an illusion, and if you’re going to be in that position you should have something to say, I do not think you should waste people’s time, says Loreen.

But now is not the time for speaking out, with an album to promote. She says she has left the glitzy Europe behind for a grimmer, more thoughtful tone. The album “Heal” deals with its own internal dissensions, but Loreen does not think her own image of herself has changed since the spring’s big break.

- Absolutely not, quite the contrary: I have been thick skinned. I must be. I thought I was keeping my integrity “back in the day” - that I was strong - but this attention reaches a whole new level when it is international, she said.


The album’s darker streaks explains Loreen as a way to raise the problems of life, rather than creating a barrier around her. She thinks we should use music to discuss mankind’s big questions.

- I do not like doom and gloom as a kind of identity. However, I know that the first step in a process of becoming whole as a human being is to focus on certain key issues. So I sing of false security, destructive behaviors and bitterness to open up for discussion. It fascinates me - very‘re based on my own experiences and thoughts.


Loreen seems a curious humanist, and a spiritual one. She speaks of energies between people and released suddenly and with sweeping hand gestures to his great interest in quantum physics. While she stresses that she is not religious.

Even outside of music, she has become known as an interested problem solvers - the Eurovision finals stated she is the only artist dissatisfaction with Azerbaijan’s policy, and when she visited Belarus in July, she managed to arrange a meeting with the human rights group Viasna.

But Loreen emphasizes that she is not a politician.

- I understand that human rights and politics go hand in hand, but actually I’m quite uninterested in politics. My focus is right on people - I can influence people, things affect me, and it’s because I‘ve lived with many different problems around me. Why am I such that interested in women’s rights? Well, it’s because I’m from Morocco, and Morocco has not the woman always had it so easy.

What the next step is in Loreen’s career she does not know, or maybe she does not want to speculate yet. Loreen says she is not planning on changing her approach to music, yet she is not afraid to change her mind and go where she feels at that moment.

- I have a structure, I have a plan and a strategy, but I’m also fully aware that it can go straight to the woods, says Loreen and laughs.

 

Loreen to "Hellenius Hörna"

 

Blogg.se dosen't work...

Guys, i'm sorry for the bad update right now! There is something wrong with blogg.se... I'm so mad! But i will try to blog some pictures throug my phone or something <3


Loreen in p4

Don't forget to listen to P4 at 11:40 pm today, Loreen will be there!


Loreen in "Kalle Moraeus med mera" ENGLISH SUBTITLES PART 2/2


Loreen in "Kalle Moraeus med mera" ENGLISH SUBTITLES PART 1/2

 

Loreen at Radio "P4 Extra" this morning

Click HERE to listen! 

Loreen at Radio "Vakna! Med the voice" this morning


Loreen got the scrapbook!

She got our scrapbook, I'm dead right now! So freaking happy :D Thank you Rania, awesome work! ♥

Congratulations video to Loreen!

Guys! Here are result of the Happy birthday video project that me, Elena, Michaela and Raffy was working on! And the video has been published by Loreen on her Facebook and Twitter, OMG! ♥

❥ HAPPY BIRTHDAY LOREEN!


HAPPY 29TH BIRTHDAY LOREEN!
I hope your day will be awesome, with a lot of presents, love, candy and so on! Hugs from Emma ❥

Loreen interview with Radio P3

Lyssna: Kronologen gästas av Loreen

Oh goooood! It was me who asked the question about her favourite candy, haha! ♥

Exclusive Preview

Lyssna: Musikguiden i P3: In My Head - Loreen
♥ Exclusive Preview on "In My Head" from Loreens new album HEAL. It's so fucking good, breathtaking! ♥

Loreen at X Factor and recording for Hellenius hörna

Pictures from Anna Kokoto's blog! 

Loreen - Worldwide Act European Nominee


Loreen won "Best Swedish Act", so now she has moved on in the competition and is now nominated for "Worldwide Act European Nominee". So vote vote vote! You can vote many times each day, just refresh the page and vote again!
 
VOTE FOR LOREEN HERE!

Loreen at Moraeus med mera (Video)


Loreen HEAL back cover photo


Loreen at Moraeus med mera (Pictures)


Loreen at Moraeus med mera tonight


Watch Loreen at Moraeus Med Mera 8pm on SVT1 (Swedish television). ♥
Watch the show here: http://www.svtplay.se/video/350682/del-7-av-8

Loreen at X Factor (My video)

This is some videos i recorded during Loreen's performance! (Filmed with my iphone) ♥

Loreen's B-day Prodject - Scrapbook

You guys remember the Scrapbook project i told you about before? Here you have the result! It's so freaking beautiful, omg! Great work Rania, Loreen is going to be SO happy ♥

My Wonderful day on X Factor

This text is from Ajda! I didn't have time to write my own text, haha! ♥ But the day was freaking amazing!

I’ll just tell you about the whole day! :) I was there with Amanda and Emma, two other Loreenbloggers and also two Loreenators named Jenny and Tilda!  

We got there early, even before the rehearsals started and we saw Loreen’s car parked outside one of the backstage entrances, that was just next to our entrance.
We waited there for a while to see if she maybe came out! We started queuing when the people going to the rehearsals had gone in. She never did come out during that time, but we did write a letter that we put on her car!

When we were finally let inside, we rushed to get good seats and they were awesome seats!!

When Loreen came on stage, we screamed her name and jumped up and down. Even before she started singing she did the heart sign to us because she saw us do it. She performed during the TV break, like when they show news and another TV-show so that the viewers at home have time to vote. She performed twice
because there was something wrong with the microphone the first time! 

During the second performance some people on the rows before us left (friends and family to the Xfactor contestants, probably went backstage) so we moved up a bit, standing even closer to the stage! and we freaked out like I can’t even tell you

Loreen saw us jumping up and down and singing a long to the song. She smiled to us and then when she had finished the performance we screamed her name and did heart signs again and she did one back again!

After her performance, we were like “shit, we should go outside, we might meet her”. 
So we walked outside, saw her car still standing on the same spot, and we thought that she has to come out some time, so we started waiting. 

The guard of the backstage entrance that we had talked to earlier that day told us that Loreen herself had gone out and found our letter and had sighed and said “oh, I’m definately going to keep this”. Think I died a little when he said that!
 
We waited for about an hour until a person came out and said that Loreen had left through another entrance and that he was going to move the car. 
We got disappointed but then he said “oh let me video record a message to her” and he did! An awkward video for sure but hey, it was great that he did us that favour!!! Hopefully she saw it and laughed ♥ ♥

Loreen signering i Stockholm & Göteborg

 
Translation: 
Loreen will come to Stockholm and Gothenburg to sign her debut album HEAL.

24/10 at. 4:30 p.m. to 7:00 p.m. Åhléns City, Stockholm
Date and place of Gothenburg will come shortly.
 

I’m like dead now! Omg, i will definitely be there! ♥

Loreen at X Factor (Video)


Loreen at X Factor (Pictures)

Pictures found on Aftonbladet.se

That heart was for us, omg! ♥
 

Watch Loreen's performance at X factor live tonight

Watch the show live HERE at 10:50pm! ♥

Loreen ready for X Factor!

From Loreen's Facebook, "X Factor Sweden, u ready??
Streaming: Tv4play.se"


Loreen backstage at X factor


Loreen at rehearsal for tomorrow's performance at X factor

Loreen at rehearsal for tomorrow's performance at X factor. ♥ And guys... I have a ticket for tomorrow :D I'm going to go with Amanda (12points-to-loreen.tumblr.com/) and Ajda (loreenxtalhaoui.tumblr.com/) and it is going to be AWESOME! I will try to take some photos ♥ 

Loreen at QX Jägersro in Malmö 2011 (pictures)


Loreen - Crying Out Your Name @ Hitvarning, Rix Fm


Loreen to Moraeus Med Mera

Photo by: Andreas Hillergren and Edit by: Me!

Sunday, October 14th at 8pm SVT1 and SVT Play can you see Loreen when she was at "Kalle moraeus med mera" in Orsa this summer. A link for the livestream will come up on the blog on sunday. ✌ ♡

 


Loreen to X factor Sweden

 
12 Oktober X Factor 
Where? Annexet, Stockholm, Sweden. 
Time? 8:00 pm
Buy tickets here: HERE!
Live broadcast: TV4, Swedish television.
Live stream: HERE!


Lorern on iTunes!

Loreen is now on 3rd place on iTunes in Sweden! Yeey :D


Official release - "Crying Out Your Name" & "My Heart Is Refusing Me"


Get the singel here
iTunes: HERE!
Spotify: HERE!
WiMP: HERE!
 


Get the singel here
iTunes: HERE!
Youtube: HERE!

Loreen at Lymar Hotel today

Pictures from Anna's blog!
20121008-122056.jpg
20121008-121358.jpg
Loreen and Anna Today at Lymar Hotel for a press conference! ❥


Loreen gif pictures

Pictures by Loreenxtalhaoui
Last one. For sure!
Last one tonight, hehehe

 

Vinnarna av tävlingen kommer...


Vinnarna av tävlingen kommer upp på bloggen den här veckan någon gång. Måste läsa igenom alla ordentligt. Vill också säga att alla bidrag är SJUKT bra, så det här kommer blir väldigt svårt! Kram! ♥

Loreen - HEAL (Preview album)

I REMOVED THE VIDEO FROM MY BLOG BECAUSE THE ALBUM HAS NOT BEEN REALESED YET. SOME STUPID PERSON/PERSONS HAS LEAKED IT OUT, AND I DID NOT KNOW THAT... SO I'M SORRY I PUT IT UP ON THE BLOG! BUT I LOVE THE ALBUM AND I AM STIL GOING TO BUY IT, AND I HOPE YOU GUYS DO THE SAME! SHE HAS BEEN WORKING SOOOO HARD FOR THIS ALBUM, HOW CAN PEOPLE DO SOMETHING LIKE THIS? I'M SO FREAKING ANGRY! 
 
Loreen's album "HEAL" will be released worldwide on 24th October. This is so amazing, breathtaking, wonderful, fantastic! ♥

Loreen - "Crying Out Your Name" (Lyrics)

Lyrics! Made by Loreenxtalhaoui and her friend Rosie

I’ve emptied out the mini bar, did it all by myself
About to go and key his car
Yeah, yeah I’m what you call a mess
I can’t remember what went wrong
I started talking to myself
I even hate my favourite song
What a damsel in distress
And if you ask me where I’m gonna be tonight,
Ask me if I’m gonna be alright

I’ll be crying out your name
Drink through all this pain tonight,
I don’t even wanna fight.
I know when the battle’s lost.
I’ll be crying out your name,
Drink through all this pain tonight,
You and I were never right,
I know when the battle’s lost.

The painful things you did to me, I’ll do them all to someone else.
And that is how it’s gonna be, it takes a lot of self defence.
So don’t you ask me where I’m gonna be tonight,
Don’t ask me if I’m gonna be alright

I’ll be crying out your name,
Drink through all this pain tonight,
I don’t even wanna fight,
I know when the battle’s lost
I’ll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
You and I were never right,
I know when the battle’s lost.

Nothing really matters, when the lights go out
Stumbling into the dark
Everything is shattered,
I’m not picking up the pieces of my broken heart.

I’ll be crying out your name,
Drink through all this pain tonight,
I don’t even wanna fight,
I know when the battles lost
I’ll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
You and I were never right,
I know when the battle’s lost. 


Loreen - "Crying Out Your Name"

Translation on the video: Hi everyone! As of today, you can hear my new single "Crying Out Your Name" exclusive here on Spotify. Enjoy! ♥I think it's only for those in Sweden an Norway how can listen to it on Spotify, you other guys have to wait, i'm sorry! BUT OMG, IT'S FREAKING AWESOME! I LOVE IT ♥
 

Crying Out Your Name - 3 days

 
 

"My Heart Is Refusing Me" available October 8th

From Loreen’s facebook, “The new single from Loreen is My Heart Is Refusing Me and will be available October 8th on streaming and download services world wide / Team L” ♥

Loreen "Crying out your name" - Preview this weekend

From Loreen's facebook, "Now on monday (8 october) will Loreen’s new singel from her album HEAL be released.
The single is called Crying Out Your Name - keep an eye on Facebook for an preview already this weekend!" ♥

♥ OMG, I'M SO FREAKING EXCITED! :D ♥

Picture at Loreen from Baku

 

Loreen at The Voice 2011 (Picture)

Picture by Daniel Ahlberg! Do not copy the picture!
♥ This beautiful photo is from last year when Loreen was singing at The Voice 2011 ♥

 

<3

Picture from my Loreen fan instagram, @loreenpictures :)


The singel "Crying Out Your Name" release!

Text och bild hittad HÄR! 
Nu är det så dags -  24 oktober drabbar albumet Heal (Warner Music Sweden) fansen och handeln med full kraft. Den uppmärksamme noterar att Loreen inte bara står som upphovsmakare till stora delar av materialet, utan även som medproducent av skivan. Imponerande kan man tycka, med tanke på det fullspäckade schema av europeiska promotionaktiviteter som Loreen kastades in i efter segern i Baku.

Nya singeln från Heal heter Crying Out Your Name och släpps 8 oktober. Crying Out Your Name är skriven av bland andra Ana Diaz och Niklas Jarl tillsammans med Moh Denebi som skrev My Heart Is Refusing Me och Sober. Stora känslor, en remarkabel vokalprestation – precis som Euphoria.
 

Tävling hos Loreen Talahoui Fanblogg - Stängs kl 00:00 inatt!

Ni har nu fram till kl 00:00 inatt på er att skicka in erat bidrag till tävlingen! Klockan prick tolv så stängs tävlingen! Ni hittar instruktioner här nedanför.


Nu har ni chansen att vinna 252 stycken klistermärken med fina Loreen på! 

Tävlingen är enkel, om ni skulle få göra musikvideon till Loreens låt "My heart is refusing me", hur skulle den då se ut? Skriv en kort beskrivning, ni kan t.ex. ha med miljö, handling, ska Loreen vara med i videon? Ska några andra vara med i den? I sådana fall, vem/vilka? Loreens syskon, hennes fans, skådespelare?. Använd fantasin, ta insperation från andra musikvideos, lyssna på låten/texten och få insperation! Ni behöver absolut inte skriva något avancerat, det räcker med runt 3-5 meningar, mer eller mindre. Man kan även göra en egen video om man har tid och lust, vilket förstås ger extra poäng. Ni har lite länkar här nedanför. 
Lyssna på låten i spotify : HÄR.
Titta på videon när hon var med i Melodifestivalen med den låten: HÄR.
Texten till låten: HÄR.

Skriv sedan ditt förslag i en kommentar på det här inlägget (glöm inte heller att fylla i er mailadress, så jag kan kontakta vinnarna, mailadressen kan endast jag se) så kommer två vinnare utses den 3 Oktober. 

Viktigt: Ett plus i kanten får ni om ni skriver om tävlingen på er blogg, twitter, facebook mm... och det är endast tillåtet att vara med och tävla en gång/person (en gång/IP-adress). Det är väldigt viktigt att ni fyller i er mailadress så att jag har möjlighet att kontakta vinnarna. 

Tre personer vinner alltså varsitt block med 252 klistermärken på Loreen! Som på bilderna här nedanför.  

Jag (Loreen Talhaoui Fanblogg) står för frakt & portot, vilket däremot betyder att tävlingen endast är öppen för läsare bosatta i Sverige, tyvärr. Alla kommetarer/bidrag till tävlingen pubilceras när tävligen är avslutad.

LYCKA TILL! ♥

 

KEEP CALM


Cover picture for "Heal"

This is the cover photo for Loreen's new debut-album "Heal". It's sooo beautiful, i LOVE it! <3


EUPHORIA - ROBIN ROCKS & RUBIO REMIX

The awesome Euphoria mix by Robin Rocks & Rubio was released today! This is the remix Loreen had on her euhoria performances during her Prelude tour. You can buy it HERE! This is my favourite Euphoria remix! ♥

Here you have a preview

RSS 2.0